Filmfestival Terschelling maakt van film kijken een beleving... 

Elk jaar selecteren we de meest spannende, ontroerende, inspirerende en aangrijpende films met een verhaal. Dat combineren we met bijzondere filmlocaties op het unieke Terschelling. Waar het ooit begon met een programmering van twaalf films waar zo’n 300 bezoekers van genoten, is uitgegroeid tot een filmweekend met de keuze uit ruim 75 films die worden bezocht door ruim 3000 mensen. Ondanks de groei, voelt het filmweekend op Terschelling niet massaal en hebben we ons knusse karakter behouden. 

12 t/m 15 november 2020

Van donderdag 12 t/m zondag 15 november kun je weer genieten van ruim 75 films op 10 pop-up filmlocaties op West- Terschelling. De week vooraf transformeren we West-Terschelling beetje bij beetje tot een filmset. Tijdens het filmfestival kijk je film in de kerk, een dorpshuis, een hotel, het theater, in een restaurant terwijl je dineert of tijdens een VIP-arrangement voor twee vanuit je luie stoel. Maar er is meer: doe mee aan de filmquiz, wine and dine in het filmcafé en geniet van al het leuks buiten het filmprogramma om.

 

Super speciaal
Houd je van verrassingen? Dan mag je een SPECIAL niet missen. Een SPECIAL is een filmbeleving waarbij elk detail is aangepast aan de film die je kijkt. Van het vervoer en de filmlocatie tot aan de kleinste details. Maar we houden bijna alles geheim. We geven je een dag, een tijd, een verzamellocatie en een cryptische omschrijving. En daarna? Is het genieten geblazen. 

Kaartverkoop
Wanneer de online kaartverkoop start in 2020 is nog onbekend.

 

Filmfestival Arrangement
Uiteraard is er in 2020 ook weer het Filmfestival arrangement. Slaapplek, boot en alvast een aantal films heb je hiermee van te voren geregeld. Houd t.z.t. onze website en socials in de gaten!

Stichting Terschinsky                                 8881 BL West-Terschelling                                           Privacyverklaring

Dominee's Glop 7                                       info@filmfestivalterschelling.nl                       

                             

                                               .                                              

 

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Instagram Icon