top of page

Nieuws

Afbeelding1.jpg

Filmfestival 2021 gaat niet door

We hebben we na intensief overleg met allerlei instanties met pijn in ons hart besloten dat het niet mogelijk is om een waardevol filmfestival te kunnen organiseren dit jaar. Lees hier meer:

instagram-post.jpg

Campagnebeeld en poster 2021

Tadaaaa! Hier is 'ie dan. Ons prachtige campagnebeeld en poster van dit jaar. Is het geen beauty? Ons model is dit jaar wederom een eilandse schone die we in - hoe kan het ook anders - Terschellinger cranberry's hebben neergelegd. Met hierbij een dikke knipoog naar de film 'American Beauty' (weet je nog?) en - uiteraard - naar de coronacrisis.

kaartverkoop-achtergrond-logo.jpg

Kaartverkoop start zat. 6 nov. 

Op zaterdag 6 november start de (online) kaartverkoop van het Filmfestival. Benieuwd uit welke films je kunt kiezen? Die ontdek je hier. Vanaf nu kun je heerlijk puzzelen en bedenken hoe jij jouw filmweekend op Terschelling in november gaat indelen. We hopen je gauw te zien!

Film kijken in een kerk2 FFT_19_foto Ale Hamstra.jpg

Filmfestival Terschelling 2021

We gaan ervoor! Zetten jullie de datum vast in jullie agenda? Vrijdag 19 t/m zondag 21 november 2021 gaan wij weer een mooi filmfestival organiseren! 

Wel in iets afgeslankte vorm en volgens de dan geldende coronamaatregelen. Hoe dit allemaal vormgegeven wordt zullen we z.s.m. communiceren, daar zijn we zijn nu druk mee bezig. Tot in november!

tof logo met dieren.png

TOF: Terschelling Openlucht Filmfestival

Ook in de zomer zijn we actief! Kom in de week van 5 t/m 14 augustus naar de Zandafgraving achter Camping Wulp (Badweg West aan Zee) en geniet van heerlijke films in de openlucht!

Voor meer informatie kijk op TOF.nu of volg ons op Facebook & Instagram.

bottom of page